Установени са момичетата, били и тормозили ученичка от Раднево. Това информира

...
Установени са момичетата, били и тормозили ученичка от Раднево. Това информира
Коментари Харесай

Установиха биячките от Раднево! Какви мерки ще се вземат?

Установени са момичетата, били и тормозили ученичка от Раднево. Това осведоми кметът на село Знаменосец Иван Славов.

Както GlasNews ви заяви през вчерашния ден, в обществените мрежи бе публикуван клип на скандалната обстановка, който за малко време провокира необятен публичен отзив.

По думите на кмета жертвата Йоана Иванова живеела единствено с майка си, била деветокласничка и от няколко дни спряла да върви в учебното заведение, след случая при който е била подложена на жесток тормоз от няколко, очевидно по-големи от нея, девойки.

Директорът на учебното заведение Иван Боев изясни, че казусът е от началото на декември. В него взели участие 5-6 девойки от девети и осми клас, като повода за издевателството над Йоана била нейна закана да заяви на класната ръководителка за пушене на канабис.

Видеото пък било снимано от момиче със специфични потребности, което го е популяризирало в мрежата.

„ Сигналът е бил подаден в локалното районно управление (на МВР) „ Полиция “, разпоредена е била инспекция с присъединяване на специалисти от отдела за протекция на детето. Очаквам инспекцията да завърши, с цел да вземем отношение и ние. За страдание родителите стават прекомерно дейни, когато нещата прекипят, а преди този момент нехаят за държанието на децата си! “, разяснява шефът Боев пред „ Телеграф “. Той отхвърля тормозът над детето да е бил на етническа основа.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР